trauma consult

Responsable: Dr. Xavier Peirau (MD, PhD)

Aquesta àrea de l’U.M.E. està orientada principalment en les lesions de l’aparell locomotor tant d’afectació aguda com per sobrecàrrega. Ofereix una proposta assistencial basada en l’estudi, diagnòstic, tractament i prevenció si escau de la patologia esportiva. Aportant les tècniques més novedoses i actuals quant a teràpia regenerativa tisular en patologia discal i cartilaginosa. Ofereix els serveis a esportistes de tots els nivells i persones que considerin l’exercici físic con un element fonamental en la seva qualitat de vida.

La unitat disposa del material adient per realitzar tractaments amb PRP (Plasma Ric amb Plaquetes) quan la patologia ho requereix, la qual cosa obre una nova de possibilitat de tractament a totes aquelles persones (de qualsevol edat) que presenten una patologia relacionada amb l’aparell locomotor tant per causa aguda o crònica degenerativa (artrosi).

En col·laboració amb l’Institut de Teràpia Regenerativa Tisular de (ITRT) s’oferten també els tractaments de teràpia regenerativa tisular per persones amb patologia de disc intervertebral i de degeració de cartílag articular. I avancem en la recerca d’aplicar aquesta novedosa teràpia regenerativa en altres teixits del cos humà, realitzant l’experimentació bàsica i animal pertinent.